Актуални обекти, оборудвани със системи за електронен контрол
на достъпа с баркод билети и безконтактни карти

     Актуални системи за таксуване и за входящ контрол на достъпа на посетители с билети с баркод и безконтактни карти, изградени от нашата фирма са:

................................................................................

УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ "СИХРЕ" ЗА ХОТЕЛСКО, РЕСТОРАНТСКО, КЕТЪРИНГ И СПА ОБОРУДВАНЕ, ПРЕДСТАВЕНО В гр. СОФИЯ

Клубфербанд-ИТА ООД има удоволствието да Ви покани да посетите нашия щанд на международното изложение СИХРЕ за хотелско, ресторантьорско кетеринг и СПА оборудване, което ще се проведе от 15-ти до 18-ти в Интер Експо Центъра в град София. Ще можете да ни намерите в зала 2 на щанд А8. Ще покажем различни модели терминали за автоматизирано настаняване на гости в хотел (check in) без намеса на рецепционист, паркинг решения за хотелски приложения, използване на разплащателни машини в кетеринга и СПА отделенията. Ще се радваме да Ви видим на нашия щанд.


ТЕРМИНАЛ ЗА АБТОМАТИЗИРАНО НАСТАНЯВАНЕ НА ГОСТИ, ПРЕДСТАВЕН НА ИЗЛОЖЕНИЕ ТУРИЗЪМ ЕКСПО В гр. ВАРНА

На 27-29.09.2021 г. в конферентната зала на хотел казино "Черно море" се състоя петото издание на ТУРИЗЪМ-ЕКСПО "дестинация Варна". Мотото на изложението беше "Варна - 100 години курортен град". По-долу е показан снимков материал от участието на нашата фирма в изложението, където беше представен терминал за автоматизирано настаняване на гости в хотел.


ОТКРИВАНЕ НА МЕТРОСТАНЦИИТЕ ОТ РАЗШИРЕНИЕТО НА МЕТРОТО В гр. СОФИЯ

На 20.07.2016 г. беше официално открита МС "Витоша" от новото разширение на линия 2 от Софийския Метрополитен. Новата метростанция е оборудвана с 4 броя автомати, от които пътниците могат да закупят превозни документи за еднократно таксуване. Заплащането се извършва с монети от 10, 20, 50 ст., 1 лв. и 2 лв. и банкноти от 2, 5 и 10 лв. Рестото се връща в монети.


От 08.05.2015 г. на разположение на гражданите по новооткритите метростанции е последното нововъведение в столицата - автомати, разработени и произведени от "Клубфербанд-ИТА" ООД, от които пътуващите могат да закупят билет за еднократно пътуване или да заредят електронна карта за 10 пътувания с банкови карти.

На билетните автомати може да бъде заплатено с банкова карта - конктактно с въвеждане на ПИН код или безконтактно. Плащането може да се извърши с всяка MasterCard или Visa карта. Заедно с билета за еднократно пътуване или заредената електронна карта, машината издава и касов бон.

Лично главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян закупи билети на президента на България Росен Плевнелиев, министър-председателя Бойко Борисов, заместник-председателя на ЕК Кристалина Георгиева и изпълнителния директор на столичния "Метрополитен" Стоян Братоев от билетния терминал на метростанция "Александър Малинов", демонстрирайки как работи последното нововъведение в столицата.

По данни на Столична община, новият участък на метрото до Бизнес парка в квартал "Младост" обслужва близо 42 хил. пътници на ден.


На 02.04.2015 г. на метростанция "Летище София" се състоя откриването на новата отсечка от трасето на метрото в столицата. На този участък, състоящ се от 4 метростанции, за пръв път се представят нови модели автомати за продажба на превозни документи и зареждане на електронни карти за пътуване в метрото.

Така изглеждаше фоайето на метростанция "Летище София" малко преди тържественото събитие.


Метростанциите от новооткрития участък очакват многобройните си пътници.


Новият автомат за продажба на превозни документи и зареждане на електронни карти за пътуване в метрото. Клиентите могат да заплащат с монети, банкноти, контактни и безконтактни банкови карти. При зареждане на електронна карта, автоматът издава касов бон.


Автомат за продажба на превозни документи и зареждане на електронни карти за пътуване с метрото. Клиентите могат да заплатят с монети и с банкноти. При зареждане на електронна карта, автоматът издава касов бон.


ИНОВАТИВНИ СИСТЕМИ ЗА ТАКСУВАНЕ С БИЛЕТИ

Клубфербанд-ИТА предлага ПОС-терминали за управление на механизми за контрол на достъпа и за издаване на билети с баркод, които са фискални документи, съгласно Наредба Н-18 на Министерство на финансите. Билетите се отпечатват в печатница и може да имат специфичен дизайн, в зависимост от предназначението им. При издаванто на билетите, върху обратната им страна се отпечатва допълнителна информация, баркод за контрол на достъпа и фискална информация, с което стават фискални документи.

ПОС-терминалите се свързват чрез 3G-модеми в мрежа с общ контролен център, където се записват баркодовете на издадените билети и в реално време се проверява тяхната валидност. Това позволява билетите да се издават от каси на едно място, а да се посещават обекти на друго, или с един билет да се посещават различни обекти. Касите могат да бъдат стационарни или мобилни, което позволява технологията да се използва както за посетители на стационарни обекти, така и за пътници в интегрирани системи за таксуване в градския транспорт.


ПРОПУСКНА СИСТЕМА НА "АНТИЧЕН КУЛТУРНО-КОМУНИКАЦИОНЕН КОМПЛЕКС "СЕРДИКА"" - гр. СОФИЯ


ПРОПУСКНА СИСТЕМА С БАРКОД БИЛЕТИ И КАРТИ НА ОБЕКТ "РИМСКИ СТАДИОН" - гр. ПЛОВДИВ


ЕТНОГРАФСКИ КОМПЛЕКС "ДАМАСЦЕНА" - с. СКОБЕЛЕВО, общ. КАЗАНЛЪК

Продажбата на билети с баркод за посетителите на етнографски комплекс "Дамасцена" се извършва от ПОС терминал, а достъпът се контролира от два турникета. ПОС терминалът е с вграден фискален принтер за билети с баркод, което позволява едновременно с издаването на билета, върху него да се отпечатва и фискален бон. Има възможност да бъдат издадени билети с различни цени: за деца, студенти, пенсионери, инвалиди, групови билети и за самостоятелно посещение. Билетите се проверяват чрез сканиране на баркода им от скенер, вграден в турникета. При валиден билет се отваря механичната врата (турникет), което разрешава влизането на посетителя.


АВТОМАТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ВРАТА/ТУРНИКЕТ
ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ С МОНЕТИ


Предназначен е за отваряне на врата или турникет срещу заплащане с монети. Работи с монети от 5 ст., 10 ст., 20 ст., 50 ст. и 1,00 лв. Цената на билета може да се настрои. Автоматът за управление на врата/турникет ИЗДАВА ФИСКАЛЕН БОН и връща ресто, ако е необходимо. Има възможност за издаване на дневни, месечни и Z-отчети. Поддържа постоянна връзка с НАП.
Автоматът е лесен за употреба от клиентите, както и за обслужване от техническия персонал.


ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА "ИЗИДА" В ГРАДСКИ ПАРК "СВ. ГЕОРГИ" - гр. ДОБРИЧАРХИТЕКТУРНО-ЕТНОГРАФСКИ КОМПЛЕКС "ЕТЪРА" - гр. ГАБРОВОУЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА "ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА" - гр. СОФИЯ

От 06.03.2013 г. до 08.03.2013 г. в сградата на Интер Експо Център (IEC) - гр. София, бул. Цариградско шосе 147, се състоя международна специализирана изложба "ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА". По-долу представяме снимков материал от участието на нашата фирма в изложението, където бяха представени автомати за билети и електронни карти и паркомати.

Щандът на Клубфербанд-ИТА на изложението "Транспорт и логистика", проведено в София от 06-и до 08-и март 2013 г.


Това е първият автомат за билети в България, на който заплащането може да се извърши освен с монети и банкноти, но и с кредитни и дебитни карти. Автоматът може да издава билети и да зарежда електронни карти за Софийското метро.


Първият мултифункционален автомат, показан на изложението "Транспорт и логистика", който може да издава едновременно билети за градския транспорт и талони за почасово паркиране.


Г-н Братоев - генерален директор на Софийския метрополитен - разглежда първия автомат за билети в България, който може да работи с кредитни и дебитни карти.


Г-н Братоев - генерален директор на Софийския метрополитен - на щанда на Клубфербанд-ИТА ООД по време на изложението "Транспорт и Логистика".


Г-н Иванов, генерален директор на БДЖ-"Пътнически превози", с представители на ръководството разглеждат щанда на Клубфербанд-ИТА ООД по време на изложението "Транспорт и логистика".


Представители на ръководството на "Центъра за градска мобилност" разглеждат щанда на Клубфербанд-ИТА ООД.


Борислав Павлов обяснява на представители на "Центъра за градска мобилност" как работи първият в България билетен автомат, който може да работи с кредитни карти.


Г-жа Василка Стоилова от "Центъра за градска мобилност" се подготвя да тества работата на автомата за билети с кредитна карта.


Г-н Тодор Димитров от фирма "Антима" на щанда на Клубфербанд-ИТА по време на изложението.


Делови разговори по време на изложението "Транспорт и логистика".


Г-н Павлов пред първия български автомат за билети, който използва кредитни карти.


Борислав Павлов демонстрира работата на първия български билетен автомат, който използва кредитни и дебитни карти.


Част от колектива, участвал в подготовката и провеждането на участието на фирма Клубфербанд-ИТА ООД на изложението "Транспорт и логистика" - 2013.

горе